Επικαιρότητα

GOT: Πόσο άλλαξαν οι χαρακτήρες της σειράς από την πρώτη μέχρι την τελευταία σεζόν;

17 Απριλίου 2011. Μια νέα σειρά ξεκινάει στο δίκτυο HBO και ο κόσμος γνωρίζει ότι βασίζεται στα βιβλία φαντασίας του George R.R. Martin. 

Το κοινό παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον την πρώτη σεζόν και στο τελευταίο επεισόδιο τα «χάνει» με την ανατροπή του φινάλε. Από εκείνη τη στιγμή, το Game Of Thrones άλλαξε την τηλεοπτική ιστορία. Η σειρά προσέλκυσε ρεκόρ τηλεθεατών κι απέκτησε φανατικό κοινό. Το περιοδικό Time χαρακτήρισε το Game of Thrones ως την δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου και το BBC έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

14 Απριλίου 2019. Η ιστορία φτάνει στο τέλος της. Οι δημιουργοί υπόσχονται μια θεαματική σεζόν και μία μάχη που δεν έχει γυριστεί ξανά στην τηλεόραση. Η αγωνία κορυφώνεται. Ποιος θα κάτσει στον θρόνο; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα ζήσει;

2919 ημέρες έχουν περάσει από το πρώτο επεισόδιο του Game Of Thrones και οι χαρακτήρες που θα δείτε παρακάτω παρέμειναν ζωντανοί. Τουλάχιστον μέχρι τις 14 του μήνα… Ας δούμε πόσο άλλαξε ο καθένας τους από την πρώτη σεζόν μέχρι την τελευταία. 8 χρόνια πρωταγωνιστές…. Για τον θρόνο!

 

Jon Snow Season (Kit Harington)

 

 

Sansa Stark (Sophie Turner)

 

 

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

 

 

Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

 

 

Cersei Lannister (Lena Headey)

 

 

Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)

 

 

Jorah Mormont (Iain Glen)

 

 

Bran Stark (Isaac Hempstead Wright)

 

 

Arya Stark (Maisie Williams)

Μετάβαση στο περιεχόμενο