Επικαιρότητα

«Game of Thrones»: Στήνονται τα πρώτα σκηνικά του πρίκουελ (pics)

Το πρίκουελ του «Game of Thrones» θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι.

Το «Game of Thrones» είχε κάνει κατάληψη στα Paint Hall Studios του Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία εδώ και μια δεκαετία, αλλά τώρα είναι η σειρά του σίκουελ να χτίσει εκεί τον δικό του κόσμο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Watchers on the Wall, στήνονται κάποια επιβλητικά ερείπια, μαζί με τις σκαλωσιές όπου θα στερεωθεί η τεράστια green screen, η οποία και θα «ζωντανέψει» τον περιβάλλοντα χώρο.

Αλλά και στην κομητεία Άντριμ, όπου έχουν γυριστεί πολλές σκηνές του «Game of Thrones» (από το Μαύρο Κάστρο, από τις κρύπτες του Γουίντερφελ, από τη μάχη του Χάρντχοουμ κ.ά), στήνονται τα εξωτερικά σκηνικά ενός χωριού, όπως παρατήρησε χρήστης του Twitter που βρέθηκε στην περιοχή.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Εδώ να θυμίσουμε ότι το HBO έχει εγκρίνει μόνο τον πιλότο της νέας σειράς, που σημαίνει ότι τα σκηνικά και όλο το καστ που έχει ανακοινωθεί ισχύουν θεωρητικά μόνο για ένα επεισόδιο. Αν αυτό που θα δουν τα στελέχη του δικτύου τους αρέσει, τότε θα πάρει το πράσινο φως για να γίνει σειρά – κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, μετά από τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones».

 

Source:reader