Επικαιρότητα

Φως στο Τούνελ | Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη δένει τις μαρτυρίες για τη μαύρη BMW στα Γλυκά Νερά & παθαίνει σοκ on air!

Ένα σημαντικό τηλεφώνημα δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη, στον αέρα του έκτακτου “Φως στο Τούνελ” περίπου στις 2 το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, η έμπειρη δημοσιογράφος έκανε τη μία ερώτηση μετά την άλλη στον άγνωστο μάρτυρα και από τις αντιδράσεις της έδειχνε πως βρισκόταν σε σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, φάνηκε να “δένει” τη μαρτυρία με την εμφάνιση μιας μαύρης BMW που εμφανίστηκε σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της νύχτας της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή της έκτακτης εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη αλλά και ο Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριζαν πως ενδεχομένως υπάρχει τρίτο πρόσωπο είτε με φυσική παρουσία τη βραδιά του φονικού είτε με ηθική αυτουργία στη δολοφονία της 20χρονης.

Content retrieved from: https://www.yupiii.gr/webtv/c320020/fos-sto-tounel-i-stigmi-pou-i-aggeliki-nikolouli-denei-tis-marturies-gia-ti-mauri-bmw-sta-gluka-nera-pathainei-sok-on-air.