Ευρωεκλογές 2019: Ψάχνουν… υπουργό για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Σε ποιους έγινε κρούση

Οι πληροφορίες λένε ότι αύριο το απόγευμα δεν αποκλείεται να συνεδριάσει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εγκρίνει τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή.

Ο πρωθυπουργός επιθυμεί με αυτόν τον δεύτερο κύκλο των ονομάτων να δοθεί σε απόλυτο βαθμότο πολιτικό στίγμα που θέλει να δώσει στις ευρωεκλογές το κυβερνών κόμμα. Έτσι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το εάν θα συμπεριλαμβάνεται στους υποψηφίους και υπουργός της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες λένε ότι έγινε πρόταση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές αλλά αυτός απάντησε αρνητικά αλλά και στους Αλέξη ΧαρίτσηΝίκο Παππά και Έφη Αχτσιόγλου.

Κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες έλεγαν στο newsit.gr ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί καθώς οι ενδιαφερόμενοι μιλούν απευθείας με τον πρωθυπουργό και αυτός είναι που θα πάρει την τελική απόφαση.

Πέρα πάντως από το κυβερνητικό στέλεχος  -εάν τελικά κάποιος από τους υπουργούς που ακούγονται δεχτεί να μετακομίσει στις Βρυξέλλες- στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται ο Σπύρος Δανέλλης και η Έλενα Κουντουρά. Ακόμα θα συμπεριλαμβάνονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απ’ όλη την Ελλάδα τα οποία θα εκπροσωπούν διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Source:newsit
Μετάβαση στο περιεχόμενο