Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Λάνθιμο και τη σύζυγό του

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Λάνθιμο και για τη σύζυγό του Άριαν!

Οι δυο τους είναι φουλ ευτυχισμένοι.

Η Άριαν έχει παίξει σε πολλές ταινίες, ωστόσο τώρα πήρε την απόφαση για να σκηνοθετήσει κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχει στο παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών, με την ταινία «Olla» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρομάνα Λόμπατς.

«Olla» είναι μια γυναίκα που έρχεται σε ένα προάστιο μιας γαλλικής πόλης για να ζήσει με τον Πιερ, έναν άντρα που γνώρισε μέσω ενός site γνωριμιών με γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης.

Έτσι, ο Γιώργος Λάνθιμος μπορεί να είναι περήφανος για τη σύζυγό του.

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του! (Photo)

Οι συγκυρίες τους έφεραν στον ίδιο δρόμο, όπου ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, το 2004 γνώρισε την Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία στην πορεία έγινε η παραγωγός του στις πρώτες ταινίες του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το ίδιο έτος, μαζί με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Έξι χρόνια μετά, η Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη του πρότεινε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην ταινία «Άτενμπεργκ» . Εκείνος δέχτηκε και συμπρωταγωνίστρια του ήταν η Αριάν Λαμπέντ, η οποία έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Η Αριάν, είναι γεννημένη στην Ελλάδα με καταγωγή από τη Γαλλία και μεγαλωμένη στη Γερμανία, ο Λάνθιμος έχει πει για τη σύζυγο του: «Είναι για μένα ένας νομάς».

Όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Άτενμπεργκ», μοιράστηκαν μία από τις πιο παράξενες ερωτικές σκηνές του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Λίγο αργότερα και αφού η Αριάν είχε πάρει το βραβείο Volpi για την «Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία» στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία της σε αυτή την ταινία, τον συνόδευσε στα Όσκαρ, όταν η ταινία του «Κυνόδοντας» έγινε η 5η στην ιστορία του θεσμού που έφτασε υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία από την Ελλάδα.

Το 2013 παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε στενό κύκλο και σε συνέντευξη του στην «Washington Post» κλήθηκε να απαντήσει για τη ζωή τους με την Αριάν, που κινούνται στους ίδιους επαγγελματικούς χώρους και αν καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους: «Δουλεύουμε σε διαφορετικές χώρες, διαφορετικά μέρη και μετά περνάμε χρόνο μαζί. Είναι εύκολο με αυτόν τον τρόπο ζωής να κρατάς το ανεξάρτητο πνεύμα σου και ταυτόχρονα να βρίσκει δύναμη με το να είσαι μαζί με κάποιον».

Source:youweekly
Μετάβαση στο περιεχόμενο