Επικαιρότητα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ: Το τοξικό κλίμα έχει παρενέργειες

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδικάζοντας την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε το κανάλι.

«Ήρθα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στους εργαζομένους… Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, επιτέλους να βρεθούν οι δράστες», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα άφησε αιχμές για το κλίμα πόλωσης που καλλιεργεί η κυβέρνηση και ζήτησε να κάνουν«όλοι ένα βήμα πίσω να δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».

«Αυτό το τοξικό κλίμα που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνηση έχει παρενέργειες, να πέσουν οι τόνοι, να μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η ανοχή στη βία από τη βία μικρής έντασης σε ένα τρομoκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ «καλής» και «κακής» βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα δεν είναι μεγάλη. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους να εκφράσουμε συμπαράσταση χωρίς αστερίσκους να σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που μόνο κακό κάνουν στη δημοκρατία μας. Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση το κλίμα της ακραίας πόλωσης της φτωχοποίησης δεν το καλλιεργούμε εμείς άλλοι το καλλιέργησαν ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα».

Source:thetoc
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *