Ένταση στην Καλλιθέα, γιουχαΐσματα στη Θεσσαλονίκη και μια παρολίγο επίθεση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου στην Δοξολογία στη Μητρόπολη, σημάδεψαν τους σημερινούς εορτασμούς με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στην Καλλιθέα πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην πλατεία Κύπρου άνδρες των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με μέλη αριστερών οργανώσεων
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί περίπου 150 μέλη αριστερών οργανώσεων ενώ λίγη ώρα αργότερα, από τις Τζιτζιφιές, προς τον χώρο της παρέλασης κινήθηκαν περίπου 40-50 ακροδεξιοί. Στο σημείο υπήρχε και διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές με τους αριστεριστές πάνω στην πλατεία αλλά και στα γύρω στενά. Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έντεκα προσαγωγές ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες.


Παρολίγον επεισόδιο έξω από την Μητρόπολη
Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης του στρατιωτικού αγήματος από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας άγνωστος άνδρας επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό αλλά η αντίδραση των αστυνομικών ήταν αστραπιαία και το επεισόδιο έλαβε γρήγορα τέλος χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν ένας 45χρονος πιθανότατα τοξικομανής.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη ομάδα πολιτών που διαμαρτύρεται για την Συμφωνία των Πρεσπών μόλις έφτασαν οι επίσημοι στον χώρο της παρέλασης, φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία και γιούχαραν τους παριστάμενους.
