Επικαιρότητα

Ένας νεκρός σε καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κηφισιά

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εκτός Υπηρεσίας εντόπισε τρεις Ρομά που επιβίβασαν με την βία ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο και τους κατεδίωξε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να πυροβολήσει προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους.

Αιματηρή ήταν η κατάληξη καταδίωξης από αστυνομικό στην Κηφισιά. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εκτός Υπηρεσίας, εντόπισε στην Κηφισιά τρεις Ρομά που επιβίβασαν με την βία ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο, την οποία μάλιστα γνώριζε και τους κατεδίωξε.

Ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της καταδίωξης με την μοτοσικλέτα του, τους κάλεσε να αφήσουν ελεύθερη την ηλικιωμένη και να παραδοθούν και εκείνοι κάποια στιγμή ακινητοποίησαν το όχημα και κυριολεκτικά πέταξαν έξω την ηλικιωμένη.

Παρότι ο αστυνομικός τους κάλεσε να ακινητοποιήσουν το όχημα και να παραδοθούν εκείνοι ανέπτυξαν εκ νέου ταχύτητα και ο αστυνομικός πυροβόλησε προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους για να τους ακινητοποιήσει, ενώ κατάφεραν να διαφύγουν.

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ένας Ρομά στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «Υγεία» από άλλους Ρομά, όπου και κατέληξε και εξετάζεται αν ήταν από το περιστατικό αυτό, ενώ στην Ασφάλεια έχουν οδηγηθεί ο αστυνομικός και η ηλικιωμένη για να καταθέσουν. Έξω από το Νοσοκομείο Υγεία υπάρχει αναστάτωση γιατί έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί Ρομά ενώ επίσης αναζητά η Αστυνομία τους εμπλεκόμενους με το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενδεχομένως η ηλικιωμένη έπεσε θύμα αρπαγής ή απάτης από τους Ρομά με σκοπό την εκβιαστική ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ, όπως συνηθίζεται από ανάλογα κυκλώματα.

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *