Έλενα Χριστοπούλου: Έστειλε εξώδικο στον Alpha -Γιατί τα έβαλε με το κανάλι

Με εξώδικη δήλωσή της που έστειλε στον Alpha, η Έλενα Χριστοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είπε για τον χωρισμό τους ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”.

Χθες το βράδυ, σε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Alpha πρόβαλε την κάρτα με την ανακοίνωση του σταθμού για το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου.

Η ανακοίνωση του Alpha:

«Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του και το τέλος του γάμου του.

Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους. 

Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Τι έλεγε ο Πάνος Καλλίτσης για το διαζύγιο με την Ελενα Χριστοπούλου

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης είχε μιλήσει στην Ελεωνόρα Μελέτη για τις δύσκολες ώρες που έζησε όταν δέχτηκε μια σφαίρα σχεδόν εξ επαφής στην καρδιά, έξω από το σπίτι του. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στο διαζύγιο με την σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου. «Το διαζύγιο σου αφήνει μια πικρία, μια απογοήτευση» έλεγε και τόνιζε επανειλημμένα πως ενοχλήθηκε περισσότερο από τον τρόπο, παρά από το ίδιο το γεγονός του χωρισμού.

Ο Πάνος Καλλίτσης σχολίαζε τότε πως εκείνος ήθελε να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, όμως η Ελενα Χριστοπούλου, όπως λέει, επέλεξε τη δικαστική οδό. «Δεν ήταν επιλογή μου όλο αυτό. Η ίδια επέλεξε την δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ, τίποτα άλλο» έλεγε. «Είναι θλιβερό. Οταν έχεις αγαπηθεί πραγματικά και έχεις μοιραστεί πράγματα με έναν άνθρωπο πως μπορείς αυτόν να τον θεωρείς εχθρό σου» σημείωνε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είναι ωραίο να χωρίζεις ωραία» έλεγε ο Πάνος Καλλίτσης και συνέχιζε: «Είναι λάθος να τρώνε οι άνθρωπο τις σάρκες τους. Η Ελενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο σπίτι». Ο κομμωτής αποκάλυπτε πως η πρώην σύζυγός του έφυγε για να μείνει με κοινό γνωστό τους που φαίνεται πως είναι η νέα σχέση της Ελενας Χριστοπούλου.

Source:thetoc
Μετάβαση στο περιεχόμενο