Επικαιρότητα

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

H δικαστική τους διαμάχη αντί να εκτονώνεται με το πέρασμα του χρόνου, να κλιμακώνεται

Την κόντρα με την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου φαίνεται πως αναζωπύρωσε η πρόσφατη εμφάνιση του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στον Alpha διαμαρτυρόμενη για τα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της για το τέλος του γάμου τους.

Όπως αποκαλύπτει το Znews, εκτός από το εξώδικο στην εκπομπή που παρουσιάζει η κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία με τον χωρισμό τους είχε πάρει το μέρος του Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της για ηθική βλάβη.

Αυτή μάλιστα είναι η τέταρτη κατά σειρά, αγωγή που του κάνει, με αποτέλεσμα η δικαστική τους διαμάχη αντί να εκτονώνεται με το πέρασμα του χρόνου, να κλιμακώνεται.

Παράλληλα συνεργάτες της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», αποκαλύπτουν πως το γύρισμα για την επίμαχη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση είχε καθυστερήσει σχεδόν έναν μήνα και είχαν προηγηθεί τρία ραντεβού με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς ο make up artist, δεν ήθελε να προκαλέσει και να εκθέσει, απλά ήθελε να εξιστορήσει τη δική του πλευρά της ιστορίας.

Source:newpost
Μετάβαση στο περιεχόμενο