Επικαιρότητα

Εκλογές τον Μάιο βλέπει ο Μητσοτάκης – Στο «τραπέζι» η πρόταση μομφής για την Συμφωνία των Πρεσπών

Την εκτίμηση του ότι το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο των εθνικών εκλογών το Μαίο, διατύπωσε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο περιθώριο του Συνεδρίου της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για την πρόταση-πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτική αντιπαράθεση των δύο, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν μία αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση οι δύο τους στην Βουλή, φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί προνομιακό του πεδίο την Βουλή, πρόσθεσε ότι θα είναι ανά πάσα στιγμή στην Βουλή και ότι όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα οριστεί και το ντιμπέιτ των δύο.

Σχολιάζοντας την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι ήταν πρωτοφανής ο διχαστικός λόγος του πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τον ακολουθήσει. Υπογράμμισε ότι οι πολίτες θέλουν να ακούν θετικό λόγο και λένε όχι στη πόλωση γι αυτό και στη χθεσινή του ομιλία που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά μόνο τα 10 λεπτά ήταν αφιερωμένα στον κ. Τσίπρα. Για την κατηγορία Τσίπρα ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για τη στάση του στο Σκοπιανό σχολίασε ότι “Την απάντηση την πήρατε σήμερα από τον κ. Βέμπερ”. Τέλος επανέλαβε ότι είναι πάντα στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών, και θα εξετάσει τον χρόνο υποβολής.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *