Εικόνες Marfin στη Γαλλία: Εγκλωβισμένη γυναίκα σε υποκατάστημα τράπεζας με το μωρό στην αγκαλιά της

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι στο πλαίσιο της 18ης κινητοποίησης των κίτρινων γιλέκων που διαμαρτύρονται εδώ και τέσσερις μήνες για την κοινωνική και δημοσιονομική πολιτική του Εμανουέλ Μακρόν. Ένα σκηνικό είναι αυτό ωστόσο που συντάραξε και θύμισε εικόνες Marfiin.

Ταραχοποιοί, στο πλαίσιο της διαδήλωσης, πυρπόλησαν υποκατάστημα τράπεζας «Banque Tarneaud» που βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία.

Μια πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του κτηρίου, με τους καπνούς να φτάνουν μέχρι το δεύτερο όροφο, όπου στο μπαλκόνι είχε βγει μια γυναίκα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της.

Πλήθος κόσμου ήταν στο σημείο και φώναζαν προς τους διασώστες με αγωνία ενώ η γυναίκα φαίνεται να κάνει νεύματα για να καταλάβουν πως έχει στα χέρια της ένα παιδί.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μίλησε το Σάββατο στο Γαλλικό πρακτορείο, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ μια γυναίκα και το μωρό της απεγκλωβίστηκαν από τις φλόγες.

Σημειώνεται από την εμπρηστική επίθεση της Marfin, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων και η Αγγελική Παπαθανασοπούλου η οποία ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Source:cnn
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο