Επικαιρότητα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολιτικής Προστασίας της Πυροσβεστικής – Κατέσχεσαν στοιχεία για την τραγωδία στο Μάτι

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελέα, προχώρησαν στην κατάσχεση του καταγραφικού μηχανήματος του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας που βρίσκεται στην έδρα της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για ενέργεια μετά από εντολή του ανακριτή που χειρίζεται τις έρευνες για την τραγωδία στο Μάτι, αναζητώντας λάθη και παραλείψεις από τους τότε υπεύθυνους.

Πλέον οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν μπροστά τους πάρα πολλή δουλειά, καθώς πρέπει να γίνει απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί.

Ταυτόχρονα με την έρευνα στο Χαλάνδρι πραγματοποιήθηκε και δεύτερη έρευνα στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Πυροσβεστικής στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήραν στοιχεία για τα ψηφιακά στίγματα υπηρεσιακών οχημάτων που χρησιμοποιήθηκαν την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

Content retrieved from: https://www.reader.gr/news/koinonia/331963/efodos-tis-elas-sto-politikis-prostasias-tis-pyrosvestikis-kateshesan-stoiheia.