Επικαιρότητα

Δίγαμος γιατρός: Η αγωγή 300.000 ευρώ της εξαπατημένης «συζύγου» του -«Κουρελιάστηκε η ζωή μου»

Aποζημίωση 300.000 ευρώ και συγγνώμη η οποία θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο ζητά η εξαπατημένη «σύζυγος» από τον γιατρό που έκανε εν αγνοία της «μαϊμού» πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα.

Η γιατρός, με αγωγή της στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον γνωστό συνάδελφο της καρδιολόγο, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος ηθική αποζημίωση.

Όπως λέει στην αγωγή της που δημοσίευσε η REAL NEWS: «Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ταπεινώθηκα στο έπακρο και εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητα μου ως προς την τιμή και την υπόληψη και ταπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος, βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου».

Η γιατρός χαρακτηρίζει στην ίδια αγωγή τη ζωή της «κουρελιασμένη»: «ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Από τη μή έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του βλάφθηκαν η τιμή και η υπόληψη μου, απαξιώθηκα ως άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητα μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα της οποίας ο εναγόμενος σίγουρα γνώριζε. Η όλη αυτή ενέργεια μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμα ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία, γεγονότα που δεν θα επέρχονταν εαν ο εναγόμενος δεν προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του. Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την παντελώς προσβλητική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη μεταμέλεια του».

Οπως μετέδωσε ο Alpha, στο στόχαστρο των αρχών μπαίνουν η επαγγελματική ζωή καθώς και τα πτυχία του γιατρού αφού σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν υπόνοιες και για την επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων είχε τρεις πλαστές ταυτότητες δήλωνε πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και ισχυριζόταν ότι οπλοφορούσε.

Επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και ο ένας εκ των δύο μαρτύρων, κοινωνικός λειτουργός στο επάγγελμα ο οποίος και αυτός είχε υπογράψει με πλαστά στοιχεία και στο παρελθόν έχει προφυλακιστεί για εμπόριο όπλων. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Source:iefimerida
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *