Διευκρινίσεις Μαλέλη για ΣΥΡΙΖΑ: Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει πως αυτοί είναι προοδευτικοί

Απάντηση στον Νίκο Παππά έσπευσε να δώσει ο Σταμάτης Μαλέλης, αφού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε σπεύσει να πανηγυρίσει για τις δηλώσεις του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Μαλέλης είχε δηλώσει πως «δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

Με αφορμή αυτήν του τη δήλωση ο Νίκος Παππάς έσπευσε να σχολιάσει: «Καλωσορίζω κάθε άποψη – και αυτή του κ. Μαλέλη – που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΔΝΤ».

Μετά από αυτό και με δεδομένη την αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν μέσα στο ΚΙΝΑΛ για τη δήλωση Μαλέλη, ο γραμματέας ενημέρωσης έσπευσε να διευκρινίσει και εν μέρει να ανασκευάσει την αρχική του δήλωση τονίζοντας πως

«κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί.
Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης.
Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».

Λίγη ώρα αργότερα, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής συμπλήρωσε:

Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του
Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους
Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης

Μαξίμου: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μάζεψε άρον άρον τον Μαλέλη

Την ευκαιρία δεν άφησε να χαθεί το Μέγαρο Μαξίμου, που πέταξε «καρφιά» μετά τις δηλώσεις του κ. Μαλέλη για μελλοντική συνεργασία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Από την κυβέρνηση, μέσω άτυπου σημειώματος, αναφέρουν πως χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη.

Όπως εκτιμούν τα ίδια στελέχη επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία.

«Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη», τονίζουν από το Μαξίμου.

Source:protothema
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο