Διακοπή της δίκης για το C-4I λόγω ψύχους

Διακόπηκε η δίκη για το C-4I-αφορά την παραλαβή του συστήματος και τα μη πολιτικά πρόσωπα που δικάζονται – διότι έκανε τόσο κρύο, δεν υπάρχει θέρμανση στη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα δικαστές, δικηγόροι και κατηγορούμενοι να μην αντέξουν την παραμονή τους στη δικαστική διαδικασία.

Οι δικαστές ήταν στην δικαστική έδρα με τα παλτό τους και η εισαγγελέας χρειάστηκε να ζητήσει διακοπή για να φορέσει παλτό και κασκόλ! Αυτά στο εφετείο της Αθήνας, το μεγαλύτερο δευτεροβάθμιο δικαστήριο της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την ουσία της εκδίκασης της υπόθεσης με την έναρξη της διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου κ. Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από την πολιτική αγωγή.

Όπως είπε, σύμφωνα με την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο της Αθήνας, το ελληνικό δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρία – η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων – 39.700.000 ευρώ

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο