«Χυδαιότητα»: Ο Κορτώ απαντά στις ειρωνείες Χειμωνά με μια φράση

Συνέχεια στη διαδικτυακή αντιπαράθεση έδωσε ο Αύγουστος Κορτώ, που απάντησε στο ειρωνικό σχόλιο του Χειμωνά για την αυτοκτονία.

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ Αύγουστου Κορτώ και Θανάση Χειμωνά. Ο κ. Χειμωνάς προχώρησε σε ένα ατυχές σχόλιο στο Facebook, με το οποίο στηλίτευε την απόφαση του Κορτώ να αποκαλύψει πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν από ενάμιση χρόνο.

Η απάντηση του Κορτώ ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, με ένα σύντομο post στη σελίδα του στο Facebook. Ο συγγραφέας έγραψε, χωρίς να κατονομάζει τον κ. Χειμωνά: «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

Θυμίζουμε πως ο Αύγουστος Κορτώ είχε μιλήσει για το πρόβλημα διπολικής διαταραχής με το οποίο έχει διαγνωσθεί και περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θανάσης Χειμωνάς, σχολίασε λίγο αργότερα: «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης Χειμωνάς και αφού είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις, επανήλθε με νέα ανάρτηση και εντελώς διαφορετική τοποθέτηση. Εγραψε:

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια.
Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Αν θέλετε το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Δείτε την ανάρτηση:

Source:iefimerida
Μετάβαση στο περιεχόμενο