Επικαιρότητα

«Αυτό που έγραψε ο Κοντόπουλος ήταν τραγουδάκι, δεν ήταν τραγουδάρα. Να πάρουμε τον Κορκολή, ρε παιδιά, να βγει να χαλάσει ο κόσμος!»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

H Eurovision τελείωσε και ήδη άρχισαν τα… όργανα με δηλώσεις.

Έτσι, η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και είχε τη δική της άποψη για τα όσα έγιναν στον διαγωνισμό.

«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι. Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Απλά από τους Ιταλούς δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα, ένα κράτος έκανε κάτι διαφορετικό. Ίσως έπρεπε η Eurovision να έχει υπότιτλος γιατί δεν καταλαβαίνουμε τον στίχο» είπε.

Για την ελληνική συμμετοχή είπε: «Ο Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος. Στης Μολδαβίας ήταν καλύτερος. Η Στεφανία μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει πια να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι  Ελληνίδα η Στεφανία αλλά δεν ζει στην Ελλάδα. Έχουμε τραγουδίστριες. Η Παπαρίζου ζούσε στην Ελλάδα.

Έχουμε μία φωνάρα, την Αργυράκη. Γιατί δεν την βγάλαμε να ξαναπάει; Επειδή είναι παχιά; Τι σας πειράζει, επειδή μεγάλωσε; Γιατί δεν πήγε μια φωνάρα και στέλνουμε κοριτσάκια; Πρέπει να πηγαίνουμε με πιο ουσιαστικά τραγούδια όχι τραγουδάκια.

Να με συγχωρέσει ο Κοντόπουλος γιατί είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης αλλά  ήταν τραγουδάκι δεν ήταν τραγουδάρα.  Να πάρουμε τον Κορκολή, ρε παιδιά, να γράψει ένα “Σκόνη και θρύψαλα”, να βγει να χαλάσει ο κόσμος!».

Για τις υπόλοιπες συμμετοχές δήλωσε: «Της Κύπρου ήταν καλύτερο, εγώ το τραγουδάω. Το τραγούδι της Ελβετίας μου θύμισε Σελίν Ντιόν. Με εντυπωσίασε».

Μιλώντας για τη μουσική σκηνή σήμερα και ειδικά τους συνθέτες είπε:

«Ευτυχώς που άρχισε και βγαίνει ένας Λευτέρης Κιντάτος. Εάν με ακούει να του δώσω μια συμβουλή επειδή γύρισε και είπε ότι θέλει να τραγουδήσει, να μην το κάνει γιατί θα του πάρει χρόνο από τη μουσική και τον στίχο. Δόξα τω Θεώ με αυτόν μπορεί να αναβιώσει το τραγούδι».

«Ο Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία, ο Τερζής θα μείνει, ο Ρέμος ίσως μείνει. Θα μείνει στην ιστορία σημαίνει μετά από 40 χρόνια να σε τραγουδάνε» είπε.

 

Content retrieved from: https://znews.gr/media/media-news/afto-pou-egrapse-o-kontopoulos-itan-tragoudaki-den-itan-tragoudara-na-paroume-ton-korkoli-re-paidia-na-vgei-na-xalasei-o-kosmos/.