Αυτιάς για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Τρόμαξαν, θα με ψήφιζαν 500.000

Με μια… αινιγματική δήλωση εξέφρασε και πάλι το παράπονό του για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Αυτιάς.

Σε έναν από τους μονολόγους του, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ παίρνοντας το λυπημένο του ύφος και μιλώντας για τον εαυτό του… στον πληθυντικό, ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε ότι κόπηκε από τα ψηφοδέλτια γιατί «τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. Δεν το αντέξανε. Θέλουν χαμηλά την μπάλα».

Υπονόησε μάλιστα πως οι «μετρήσεις» έδειχναν πως θα έπαιρνε… 500.000 χιλιάδες ψήφους. Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο πρώτος σε ψήφους Μανώλης Γλέζος στις Ευρωεκλογές του 2014 είχε 466.000, ενώ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, τις τελευταίες εθνικές με σταυρό, ο Γιάνης Βαρουφάκης στη Β’ Αθηνών είχε πάρει 142.000.

Η δήλωση του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του: «Όσοι κατεβαίνετε υποψήφιοι, έχετε τη δική μου ευχή. Εμείς δεν θα είμαστε (σ.σ. υποψήφιοι). Δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. Πεντακόσιες χιλιάδες απ’ όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλο βάρος. Δεν το αντέξανε. Θέλουν χαμηλά την μπάλα. Και έτσι λοιπόν θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό,τι καλύτερο και κάθε επιτυχία αλλά να ξέρουν μερικοί ότι το «σταύρωσον – σταύρωσον» της Μεγάλης Πέμπτης, απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης.»

Source:reader
Μετάβαση στο περιεχόμενο