Αποκάλυψη: Δυο κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ «μεταπηδούν» στη ΝΔ

Τώρα που γυρίζει όποιος προλάβει – Οι μετακινήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο δημιουργούν σαφέστατα ένα ρευστό τοπίο και όλοι προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά για να είναι στα πράγματα και κοντά στα κέντρα της εξουσίας την επόμενη μέρα

Οι μετακινήσεις και οι μετεγγραφές δεν είναι μόνο σε επίπεδο βουλευτών, αλλά και σε επίπεδο στελεχών, αλλά και πρώην βουλευτών.

Οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να κατέβουν υποψήφιοι. Μπορεί απλά να «εξαργυρώσουν» την στήριξή τους με μια θέση συμβούλου ή ακόμα και με μια θέση σε κάποιο δημόσιο φορέα.

Οι πληροφορίες λοιπόν επιμένουν ότι τουλάχιστον δυο ή τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συζητούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσουν στη ΝΔ, αν και θα είναι πολύ δύσκολο να το αποτολμήσουν καθώς θα πέσουν χαμηλά στη συνείδηση των ψηφοφόρων, ότι «εγκατέλειψαν» το πλοίο που τους ανέδειξε.

Εκτός από τους παραπάνω, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, δυο ακόμα ηχηρά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πειραιώς και πολύ κοντά στη γαλάζια παράταξη.

Ο στόχος είναι μετά τις εκλογές και αν η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση, οι συγκεκριμένοι να χρησιμοποιηθούν στη δημόσια διοίκηση.

Τα ονόματά τους όταν αποκαλυφθούν και ανακοινωθούν θα προκαλέσουν σίγουρα σεισμό στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr είναι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Και οι δυο κορυφαίοι υπουργοί στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αποστασιοποιηθεί από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ. και ακολουθούν αυτόνομη πορεία, χωρίς να εγκαταλλείψουν την θέλησή τους για επιστροφή στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το αν θα προσχωρήσουν και επίσημα στη ΝΔ είναι θέμα χρόνου να το μάθουμε.

Πάντως οι συζητήσεις και με τους δυο είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Source:newsbomb
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο