Επικαιρότητα

Ανατροπή: Έτσι κλείδωσε η συμφωνία Ατζούν – ΑΝΤ1 – Τι άλλαξε

Και ενώ όλα έδειχναν αρκετά δύσκολα στο να προχωρήσει η συνεργασία Ατζούν Ιλίτζαλι – ΑΝΤ1 τα τελευταία 24ωρα κάτι δείχνει να αλλάζει.

Ο Θοδωρής Κυριακού και το επιτελείο του μετά την κυβερνητική αλλαγή θεωρούν πως η τηλεοπτική αγορά θα πάρει τα πάνω της ανεβάζοντας και την διαφήμιση.

Επίσης υπάρχουν σενάρια που θέλουν τις θεματικές άδειες να δίνονται με διαφορετικούς όρους, πιο χαλαρούς από αυτούς που περίμεναν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών.

Και τέλος αναμένεται και αυτό το θέμα να «τρέξει» γρήγορα από την κυβέρνηση, μέσα στο φθινόπωρο.

Έτσι η επανεκίννηση του Makedonia tv που θα διεκδικήσει μερίδιο από την διαφημιστική πίτα θα γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Και μέσα σε όλα αυτά ο τούρκος βλέποντας κλειστές πόρτες έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του σχετικά με τις απαιτήσεις του.

Αν λοιπόν το «deal» κλείσει o ANT1 θα κρατήσει το φιλέτο που είναι το «Τhe Voice», το «Final Four» θα παγώσει και όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι (PoL My style Rocks κτλ) θα πάνε στο Μακεδονία που βέβαια θ’ αλλάξει όνομα μαζί με ένα μεγάλο πακέτο καινούργιων τούρκικων σειρών.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δούμε την επόμενη σεζόν το Ελλάδα έχεις ταλέντο από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι Σάκης ΤανιμανίδηςΓιώργος Λιανός και Μαρία Μπακοδήμου είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν τον Τούρκο παραγωγό, την ώρα που υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Πάντως, κάποιες φωνές κάνουν λόγο πως αν ισχύσουν τα παραπάνω σενάρια, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάρκο Σεφερλή να αναλαμβάνει τη μία θέση του κριτή στο συγκεκριμένο τάλεντ σόου.

Να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις δεν είναι επίσημες, αλλά σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Source:irafina