Αιχμηρά σχόλια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Με λίγα λόγια, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να αποδομήσει όσα ισχυρίστηκε ο Πρωθυπουργός έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν τιςδηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, όπου σχολιάζοντας την έκθεση της Κομισιόν είπε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη τόσο στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα όσο και σε ακραίους κύκλους στις Βρυξέλλες για να αμφισβητηθούν τα μέτρα ελάφρυνσης και το σχέδιο μας», κάνοντας λόγο και για κίνδυνο απολύσεων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, επέλεξε να σχολιάσει μόνο με δύο μικρές προτάσεις τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια είναι αδύναυον να βρεθούν στην ίδια πρόταση.

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση».

Στο ίδιο κλίμα τη Νέα Δημοκρατία και το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέροντας ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!».

«Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο». Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν». Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

Source:newpost
Μετάβαση στο περιεχόμενο