Επικαιρότητα

Άγριο σκηνικό στην ΕΡΤ με την Ακριβοπούλου

Τίτλους τέλους ρίχνει την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου και σχολιαστή τον Σωτήρη Καψώχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στην Κατερίνα Ακριβοπούλου προτάθηκε να κάνει σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν αρνητική καθώς ήταν το δεύτερο «άδειασμα» που δέχθηκε: Είχε προηγηθεί η απόφαση της ΕΡΤ να αλλάξει ώρα μετάδοσης και την θέση της να πάρει ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος μέσα σε λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην έξοδο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγείται και ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας, τα σχόλια του οποίου είχαν προκαλέσει το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην κρατική τηλεόραση.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ έχει στην ουσία πολιτικό περιεχόμενο και αφορά τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της επόμενης ημέρας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας χρεώνονται στο περιβάλλον του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι αποδυναμωμένος και δέχεται ακόμα και φίλια πυρά. Μάλιστα το άδειασμα του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Νίκο Παππά, για τις σχέσεις με τον Μανώλη Πετσίτη, παρά την εκ των υστέρων διόρθωση, μόνο τυχαία δεν θεωρείται, την ώρα που ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής βρισκόταν στο εξωτερικό.

Source:irafina