Επικαιρότητα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Βίρνα και ο Γιάγκος Δράκος κάνουν πρόωρο ρεβεγιόν και η Ραΐσα αποκαλύπτει ποιον θέλει νικητή του Big Brother

Άλλος όμως πιστεύει ότι θα βγει

Με Bachelor ξεκίνησε και η «Χρυσή τηλεόραση» και τους διαλόγους του Παναγιώτη με τους συγγενείς των υποψήφιων νυφών.

Τι εννοούσε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν χαρακτήριζε απολαυστικό να τρέμει μια καρέκλα;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έβγαλε τον… εκδικητικό του εαυτό σε παίκτρια που είπε ότι ο αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Σπύρος από το My Style Rocks χόρεψε Λένα Ζευγαρά και δήλωσε ότι πάει στο «Καλό μεσημεράκι» αν η Βάνια τον έβαλε σε δεύτερη μοίρα.

Η Άννα Μαρία έχει κατακλέψει το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και το λέει στην κάμερα. «Η παραγωγή του Big Brother δεν θα πει τίποτα;» αναρωτήθηκε ο Νίκος.

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ραΐσα από το Big Brother, η οποία μπήκε τραγουδώντας στο πλατό και αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Όσο για τον νικητή του ριάλιτι, θα ήθελε να βγει ο Ζακ.

Η Βίρνα και ο Γιάγκος Δράκος ξαναχτύπησαν σε ένα απολαυστικό σκετς ενώ μετά ο Νίκος τραγούδησε για τα χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον παραγωγό της εκπομπής του, Λεωνίδα.

Για το τέλος ο Νίκος κράτησε τα αποσπάσματα από το καβαλιώτικο σίριαλ «Χωρίς δισταγμό». Χρυσή τηλεόραση έδωσε στην καλεσμένη του, τη Ραΐσα.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/media-news/chrysi-tileorasi-i-virna-kai-o-giagkos-drakos-kanoun-prooro-revegion-kai-i-raisa-apokalyptei-poion-thelei-nikiti-tou-big-brother/.