Επικαιρότητα

Γιώργος Κρικοριάν: «Εισέβαλε» στο σπίτι του GNTM ως αρχισυντάκτης! Ποιοι ζήτησαν εκπομπή;

Κάποιοι είχαν μεγάλες βλέψεις!

Ο Γιώργος Κρικοριάν από τη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο απρόσμενος «εισβολέας» στο σπίτι του GNTM και αφού επιθεώρησε τους παίκτες αποφάσισε να τους βάλει ένα δύσκολο task: να γίνουν ρεπόρτερ και εκείνος αρχισυντάκτης τους.

Πρώτα από όλα τους ρώτησε αν θα ήθελαν να ασχοληθούν με την τηλεόραση και ο Δημοσθένης ήταν αυτός που απάντησε θετικά διότι όχι μόνο έχει ευφράδεια λόγου αλλά και την εμφάνιση για να πετύχει.

Ο Έντουαρντ δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει να γίνει ηθοποιός παρά το ότι είναι άπιαστο όνειρο.

Ο Παναγιώτης  βέβαια είχε  αντιρρήσεις γιατί πιστεύει ότι εκείνος κάνει για την τηλεόραση επειδή του αρέσουν τα κουτσομπολιά και δεν θα τον χάλαγε μια πρωινή εκπομπή!

 

Πώς τα πήγαν όμως οι παίκτες; Δημοσθένης και Έντουαρντ έδειξαν ιδιαίτερη άνεση, όπως και η Ρασέλ ενώ ο χειρότερος με το θέμα φάνηκε να είναι ο Αιμιλιάνο που η κάμερα δεν τον… λάτρεψε.

Όλοι οι παίκτες καθώς και ο ίδιος ο Γιώργος Κρικοριάν συμφώνησαν ότι όντως ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ τα πήγαν καλύτερα από όλους.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/giorgos-krikorian-eisevale-sto-spiti-tou-gntm-os-archisyntaktis-poioi-zitisan-ekpobi/.