Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλης Σφακιανάκης μιλησε για τους κινδύνους του διαδικτύου αλλά και τους τρόπους προφύλαξης από αυτούς τους κινδύνους.
Σε μια καθηλωτική συνέντευξη ο Μανώλης Σφακιανάκης ξεδιπλώνει τις σπουδαιότερες στιγμές της διαδρομής του στη αντιμετώπιση των διαδικτυακών εγκλημάτων και εκβιασμών.
Περιγράφει τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Δέσποινας με την σοκαριστική εξέλιξη της εξάμηνης απαγωγής της και τη σωτηρίας της.
Παράλληλα, αναλύει τους σημερινούς κινδύνους του Διαδικτύου και δίνει χρήσιμες σε γονείς και παιδιά για τους καταλληλότερους τρόπους ψηφιακής προστασίας από κακόβουλους ανθρώπους και προγράμματα.
——————————————————————————————————————-
Ενημερωθείτε περισσότερο για ζητήματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών στο παρακάτω link : https://www.csii.gr/
Γιαννης Ζερβος
