Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές του One Channel, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να είναι όλα έτοιμα για τη στιγμή που το κανάλι θα εκπέμψει πανελλαδικά.
Πλησιάζει στο One η Γαστεράτου

Οι υπεύθυνοι του One Channel βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης των ατόμων που θα στελεχώσουν τις εκπομπές και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι η Μαντώ Γαστεράτου.
Η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Open και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής στέγης, ενώ ταυτόχρονα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Σύμφωνα με το nassosblog,gr, οι δύο μεριές βρίσκονται σε επαφή, αν και είναι ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο. Μάλιστα, δεν έχει συζητηθεί καν η θεματολογία της εκπομπής, ενώ αμφίβολο είναι ο ρόλος που προορίζεται θα είναι αυτός της κεντρικής παρουσιάστριας.
Νέα τηλεοπτική στέγη αποτελεί πλέον το One Tv και για την Μπάγια Αντωνοπούλου. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι δεν σταματάει να αναζητά αυτό που θέλει να κάνει, το οποίο όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να βρει ούτε στον ΣΚΑΙ.
Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τόσο αγαπά, φωτογραφίες από την πρώτη της ημέρα στο νέο κανάλι, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει, γράφοντας στην λεζάντα “Νέο ξεκίνημα για εμένα στο ONE Channel. Καλή μας αρχή, με όνειρα και διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να κερδίσουμε πάνω από όλα την δική σας εμπιστοσύνη. ”
