Επικαιρότητα

Υπό έλεγχο η φωτιά σε Ραφήνα – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Οι πρώτες εικόνες

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ραφήνα που ξέσπασε το μεσημέρι. Δύο εστίες φωτιάς το μεσημέρι σε Βαρνάβα και Ραφήνα. Διεκόπη προληπτικά η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Ραφήνα ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη φωτιά στη Ραφήνα, όπου επιχειρούν τα πυροσβεστικά σώματα.

Εσπευσμένα μετέβη στην Ραφήνα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει το έργο των πυροσβεστών.

Η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με πεύκα λίγο πριν το μεσημέρι στην λεωφόρο Μαραθώνος, κοντά στην Διασταύρωση της Ραφήνας.

Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας.

Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 47 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 5 εναέρια μέσα και δυο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή του Βαρνάβα, όπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Η Πυροσβεστική για λόγους ασφαλείας έχει σταματήσει την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος.