Ο Λευτέρης Κρέτσος αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος – Τη θέση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ υπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα ο Μιχάλης Σταθόπουλος – Όλες οι πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή από τα Παιχνίδια Εξουσίας.
Στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναμένεται να τεθεί ο Λευτέρης Κρέτσος όπως μετέδωσε στα Παιχνίδια Εξουσίας στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6 ο Βασίλης Σκουρής.
Τη θέση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ υπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Μιχάλης Σταθόπουλος ή ο Αντώνης Ρουπακιώτης.
Επίσης, αναμένουμε τη θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος για τις εκλογές, ενώ σήμερα συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και αύριο ο πρωθυπουργός θα έχει ομιλία στο Θησείο.
Στον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εξορμήσεις στην Περιφέρεια, ενώ οι μεγάλες συγκεντρώσεις θα γίνουν την τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές.
Θυμίζουμε πως χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανέπτυξε μαζί με τους κορυφαίους υπουργούς, τις 12 κύριες δεσμεύσεις του κόμματος για την επόμενη τετραετία, οι οποίες είναι:
1.500.000 νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας την επόμενη τετραετία.
2.Ούτε μία ώρα απλήρωτη εργασία
3.Αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5% τόσο για το 2020 όσο και για το 2021.
4.10.000 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία και 15.000 στην Παιδεία.
5.Πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλα τα παιδιά.
6.Πράσινη ανάπτυξη: Την αύξηση στο 32% των ΑΠΕ στο συνολικό ενεργειακό μίγμα και την ενεργειακή εξοικονόμηση κατά 32,5% ως το 2030
7.Διπλασιασμό των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων και αύξηση των εξαγωγών στο 50% του ΑΕΠ.
8.Μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις στο 50%
9.Μείωση του πρώτου κλιμακίου της φορολογίας εισοδήματος στο 20%
10.Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισόδημα ως 20.000 ευρώ.
11.Ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου.
12. Θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
