Επικαιρότητα

Βαρβιτσιώτης κατά Τσίπρα: Ξέρει πολύ καλά να μοιράζει διαμερίσματα και ρετιρέ σε άστεγους βουλευτές

«Ο κ Τσίπρας ξέρει πάρα πολύ καλά, ως γνήσιο τέκνο Έλληνα εργολάβου, να μετέρχεται μαεστρία της μεθόδου της αντιπαροχής. Ξέρει πολύ καλά να μοιράζει διαμερίσματα και ρετιρέ σε άστεγους βουλευτές. Θέλετε να πούμε κι άλλα; Θέλετε να πούμε για τους υπουργούς που σήμερα κρατάνε τις καρέκλες τους, ενώ βοά ο Τύπος ότι χρωστάνε της Μιχαλούς σε μεγάλα δάνεια, ότι χρωστάνε στην εφορία και ακόμα δεν έχουν το θάρρος να έρθουν να απαντήσουν σ’ αυτές τις κατηγορίες;» τόνισε στην ομιλία του στην Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης . «Θα ήθελα να θυμίσω στον κ. Τσίπρα ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου συγκροτήθηκε μετά από κίνηση συγκεκριμένων βουλευτών, μεταξύ των οποίων εμού και του σημερινού προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χωρίς να ζητήσουμε ανταλλάγματα, χωρίς να μπούμε σε υπόγειες συναλλαγές και χωρίς να ανταλλάξουμε την ψήφο μας με υπουργικές καρέκλες. Το μόνο που ζητήσαμε, ήταν να ξεπεράσουμε διαχωριστικές γραμμές για να προχωρήσουμε μπροστά σε μια επωφελή συμφωνία» επισήμανε, επίσης, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με παρέμβασή του στην συζήτηση της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στην συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, πως: «Δεν έχετε το δικαίωμα να κουνήσετε το χέρι σε κανέναν, διότι, όταν τα προκαλούσατε, όταν τα κάνατε με την υπογραφή σας, με τη φυσική σας παρουσία, τότε θεωρούσατε ότι ήταν ιερή αγανάκτηση.

Σήμερα εμείς καταδικάζουμε ευθέως τις αφίσες και τις οποιεσδήποτε απειλές. Σεβόμαστε το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν. Θα βρεθούμε με τους πολίτες που μεθαύριο ειρηνικά θα διαδηλώσουν για τη Μακεδονία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε το εθνικό μας φρόνημα εσείς να το κάνετε και να το ονομάσετε φασισμό. Δεν είδα κανέναν από εσάς, όμως, να κάνει το ίδιο με τις επιθέσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο μου. Όταν γράφανε στους τοίχους “Βαρβιτσιώτη δολοφόνε”. Δεν μπορείτε, επομένως, να μας κουνάτε το δάχτυλο!».

Source:thecaller
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *