Επικαιρότητα

Το Ποτάμι: Η στήριξη είναι στην Ελλάδα και όχι στον καταρρέοντα Τσίπρα

Κάνουν λάθος όσοι μεταφράζουν τη θετική στάση του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών ως στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Η στήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι “στήριξη στην Ελλάδα και όχι στον καταρρέοντα Τσίπρα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται ακόμη ότι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη δεν προτίθεται να αφήσει τον πρωθυπουργό “να εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός ως ο σοβαρός και αξιόπιστος συνομιλητής”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

“Ως στήριξη στον κ.Τσίπρα εμφανίζουν ορισμένοι τη θετική στάση του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών. Κάνουν μεγάλο λάθος. Ας ξαναδιαβάσουν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος μας.

Το Ποτάμι στηρίζει μόνο τα συμφέροντα των Ελλήνων. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία και τα εθνικά θέματα επείγει να δούμε όλοι, τη μεγάλη εικόνα.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει στα βόρεια σύνορα της. Αντίθετα, πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα ανατολικά σύνορα. Η οικονομία χρειάζεται επενδύσεις και στήριξη από τους ισχυρούς μας συμμάχους στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.

Δεν θα αφήσουμε λοιπόν τον καταρρέοντα Τσίπρα να εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός ως ο σοβαρός και αξιόπιστος συνομιλητής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο κύριος εκφραστής του εθνικού απομονωτισμού. Η φιλοευρωπαϊκή του στάση σήμερα είναι ευκαιριακή και εξυπηρετεί μόνο τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Αύριο με την πρώτη ευκαιρία ο κ.Τσίπρας και οι σύντροφοί του θα ξαναγίνουν «φιλομαδουριστές», «φιλορώσοι», «φιλοϊρανοί», «φιλοοτινάναι», αρκεί να θεωρήσουν ό,τι τους βολεύει.

Το Ποτάμι, αντίθετα, ήταν, είναι και θα παραμείνει η πολιτική δύναμη που σκέφτεται πρώτα την πατρίδα και μετά το κομματικό του συμφέρον”.

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο