Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Εκλογή έκπληξη του Κ. Ζέρβα με 66,8%

Επικράτηση του κ. Ζέρβα στην Θεσσαλονίκη έναντι του κ. Ταχιάου δείχνει η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την Singular logic. Ειδικότερα, ο κ. Ζέρβας επικρατεί με 66,8%. 

Αντίστοιχα ήταν και τα ποσοστά που κατέγραψε νωρίτερα το Exit Poll της εταιρείας Interview για τον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα με τον κ. Ζέρβα να λαμβάνει από 64% έως 70% και τον εκλεκτός της ΝΔ κ. Ταχιάο να παίρνει 30%-36%.

Η διαφορά φτάνει τις 34 ποσοστιαίες μονάδες.

Αναλυτικά η εκτίμηση:

Ζέρβας 67%

Ταχιάος 33%

Η είδηση πανηγυρίστηκε έντονα και σκόρπισε χαμόγελα στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα, επί της οδού Τσιμισκή.

Ο Νίκος Ταχιάος συνεχάρη τον αντίπαλό του

Λίγη ώρα αργότερα, χρησιμοποιώντας κουβέντες του πατέρα του, ο Νίκος Ταχιάος συνεχάρη τον αντίπαλό του και παραδέχθηκε την ήττα του.

«Να θέλεις να κερδίζεις, Να ξέρεις να χάνεις», είχε πει ο πατέρας του και ο Νίκος Ταχιάος με αυτή τη φράση συνεχάρη τον ανθυποψήφιό του για τη νίκη του, στις επαναληπτικές εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του EXIT POLL.

Παράλληλα δήλωσε πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια ο κ. Ταχιάος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ομάδα «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα», τους εθελοντές, προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξή της.

«Έχω ήσυχη της συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Source:thetoc