Επικαιρότητα

Θεοδωράκης: Κατ΄ εντολή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσεις από το Ποτάμι

«Να επιστρέψουν τις έδρες τους»

Να επιστρέψουν τις έδρες τους, κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τους Γ. Αμυρά, Γ. Ψαριανό και Σπ. Δανέλλη, τους βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι.

Επεσήμανε ωστόσο ότι δεν θα γίνει «αστυνόμος της συνείδησής τους. Οι ίδιοι πρεποι να σκεφτούν τι τραυμα έχουν προκαλέσει στο Ποτάμι».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open ο κ. Θεοδωράκης είπε  ότι οι δύο βουλευτές, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς, «έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ».

«Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας».  «Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος» πρόσθεσε.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην κ.ο. του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι οι ίδιοι βουλευτές, πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις, παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

Με ξαφνιασε πολύ ο κ.Χατζηδάκης που παρόλο το φιλελεύθερο και προοδευτικό προφίλ του βγήκε αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών του Ποταμιού να τους δώσει θέσεις στη ΝΔ. Είναι δημόσια προσβολή η στάση της ΝΔ, νομιμοποιεί τις αποστασίες βουλευτών» ειπε μεταξύ άλλων.

Source:newpost
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *