Επικαιρότητα

Όλα τα ονόματα: Ποιοι Έλληνες επιχειρηματίες θα συναντήσουν την Μέρκελ

Επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εκπρόσωπος του εφοπλιστικού χώρου  θα παραβρεθούν στο γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Γερμανός πρεσβευτής στην κατοικία του στο Χαλάνδρι, προς τιμήν της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Angela Merkel που βρίσκεται στην Αθήνα. Στους επιχειρηματίες που έχουν προσκληθεί συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Νίκος Καραμούζης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών,  Ευτύχιος Βασιλάκης, επικεφαλής Aegean Airlines,Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΤΕ στον οποίο συμμετέχει η Deutsche Telekom Μιχάλης Μαίλης, πρόεδρος Ελληνό-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας και  Μελίνα Τραυλού, επικεφαλής της Neptune Lines.

Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η γερμανική κυβέρνηση επέλεξε αυτή την ομάδα των επιχειρηματιών και τραπεζιτών με στόχο να αναλυθούν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας όπως τις αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, ενώ η παρουσία επιχειρηματιών και managers που σχετίζονται με τον γερμανικό παράγοντα (Τσαμάζ, Μαϊλης), έχει ως στόχο να αναλυθούν οι προοπτικές της ελληνό-γερμανικής συνεργασίας σε οικονομικό επίπεδο.

Source:mononews
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *