Επικαιρότητα

Μπακογιάννη: Ψευτόμαγκας ο Καμμένος, κρύβεται πίσω από την ασυλία του

Με επιστολή προς την αρμόδια επιτροπή η βουλευτής Α΄Αθηνών της ΝΔ ζητά να παραστεί στη συνεδρίαση της με αίτημα την άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ για tweet που ανέβασε κατά την επίσκεψη της στην Τουρκία και εξαπολύει στο ΣΥΡΙΖΑ επίθεση για συγκάλυψη

Επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για δειλία, αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ για κάλυψη στον κυβερνητικό εταίρο μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξαπολύει η βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

“Για άλλη μια φορά ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται τζάμπα μάγκας. Ο υπουργός που έχτισε την καριέρα του εξαπολύοντας χυδαιότητες και συκοφαντίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων, κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την ασυλία του” τονίζει σε ανακοίνωση της η βουλευτής.

Η κ.Μπακογιάννη είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή και μήνυση εναντίον του για το χυδαίο και συκοφαντικό tweet που ανέβασε κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα που η Δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στη Βουλή, σημειώνει η πρώην υπουργός, “ο κ. Καμμένος, ο οποίος λίγες ημέρες πριν κατακεραύνωνε την αντιπολίτευση για το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, για πολλοστή φορά ως γνήσιος δειλός, ζητάει τη στήριξη και την κάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία του, αρνείται να αντιμετωπίσει την ελληνική Δικαιοσύνη.”

Η κ.Μπακογιάννη σχολιάζει ότι η αλήθεια είναι ότι δεν της προξενεί εντύπωση η στάση του κ. Καμμένου, καθώς άλλωστε όπως σημειώνει οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλον στα δικαστήρια.

“Η ευθύνη περνάει πλέον στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα αντιληφθούμε όλοι αν πιστεύουν έστω και λίγο αυτά που λένε για την κάθαρση και το τέλος του ακαταδίωκτου και του ανέλεγκτου των πολιτικών προσώπων”, τονίζει η κ.Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζει επίσης ότι το σύνολο των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και του νόμου περί βουλευτικής ασυλίας, σημειώνει όμως ότι “όπως φαίνεται, η υποκρισία δεν έχει τέλος”.

Η κ.Μπακογιάννη δηλώνει: “Προσωπικά, δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από την ασυλία μου. Αντίθετα, όταν ετέθη θέμα, ζήτησα από τη βουλή να μου άρει την ασυλία” και καταλήγει: “Η συμπεριφορά του κ. Καμμένου χαρακτηρίζεται από δειλία, υποκρισία, φαρισαϊσμό και ψευτομαγκιά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συναινέσουν σε τέτοιες συμπεριφορές που οδηγούν στον εκφυλισμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος;”

Την οργή της πρώην υπουργού προκάλεσε και το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην τεθεί καν σε ψηφοφορία το ερώτημα της άρσης ασυλίας του κ.Καμμένου, χρησιμοποίησε το νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον οποίο κατά τα λοιπά το κυβερνών κόμμα έχει προτείνει να αλλάξει κατά την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η βουλευτής της ΝΔ απέστειλε σήμερα επιστολή προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ζητώντας να παρστεί στη συνεδρίασή της προκειμένου να υποστηρίξει δια ζώσης το δικαίωμα της να της επιτραπεί να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της ενώπιον των ανεξάρτητων ελληνικών δικαστηρίων από συκοφαντικές και βάναυσα υβριστικές δηλώσεις. “Ελπίζω να μην μου στερηθεί το δικαίωμα αυτό”, διαμηνύει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καμμένος είχε αναρτήσει το εξής tweet με προσβλητικό και ρατσιστικό σχόλιο:

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *