Επικαιρότητα

Καμμένος: Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει Κουίκ – Χρυσοβελώνη, θα του μπλοκάρουμε τα νομοσχέδια

Πιο οξύς από ποτέ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός Άμυνας, απέναντι στον πρωθυπουργό. 

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε «αιτία πολέμου» την διατήρηση των πρώην στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κάλεσε να τους απομακρύνει άμεσα.

«Είναι Casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

«Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς. Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια» συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ,  ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη πως «αντάλλαξαν επίσημα τη θέση τους στο υπουργικό συμβούλιο με τη συνείδησή τους. Ξεκάθαρα του είπα του κ. Τσίπρα πως έχει ευθύνη».

Ακόμα για τον Τέρενς Κουίκ και την αρχική του στάση απέναντι στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε «Κομμουνιστές τους ανέβαζε, ΕΑΜοβούλγαρους τους κατέβαζε»

Source:reader
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *