Επικαιρότητα

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια μεγάλη στρατηγική ήττα

Τη βεβαιότητά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές εκφράζει, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας πως στόχος για τη ΝΔ είναι η πολιτική αλλαγή.

Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέτει το δίλημμα των εκλογών καλώντας τους πολίτες να διαλέξουν «αν θα κρατήσουμε δικαίωμα να ελπίζουμε και να προχωρούμε ή θα συμβιβαστούμε με το τέλμα ως εθνικό μας πεπρωμένο» προσθέτοντας πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον μπορούν να συγκρίνουν.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως πήρε από τους πολίτες 10 και επιστρέφει 1, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην Ευρώπη με την οικονομία της να σέρνεται. Επισημαίνοντας πως η μείωση των φόρων είναι βασικό θεμέλιο της πολιτικής της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει, μέσω του Πρακτορείου, την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στην υγεία που θα εφαρμοστεί τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της ΝΔ. Τέλος για τα εθνικά θέματα και κυρίως για το Σκοπιανό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως το κόμμα του θα δώσει μάχη μέσα στη Βουλή για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια μεγάλη στρατηγική ήττα. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές. Και κυρίως στις εθνικές εκλογές. Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τη δημαγωγία, τα ψέματα, τον κυνισμό και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα. Το μόνο, λοιπόν, θετικό από το πέρασμα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι τελειώνουμε με τις μαγικές συνταγές και τις χίμαιρες. Για τη Νέα Δημοκρατία στόχος είναι η πολιτική αλλαγή. Ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα με μια κυβέρνηση έτοιμη προγραμματικά, στελεχιακά και πολιτικά. Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα και μπορούμε να το πετύχουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *