Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Περισσότερες από 100 πληροφορίες από πολίτες στην Ασφάλεια

Ακόμα και στα γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έσπευσαν τα τελευταία 24ωρα πολίτες, που ήθελαν να μοιραστούν με τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μία λεπτομέρεια, η οποία πιστευούν ότι θα βοηθήσει στη σύλληψη των ληστών και δολοφόνων της 20χρονης.

Οι κλήσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς είναι δεκάδες και συνολικά οι πολίτες που προσπαθούν να βοηθήσουν έχουν ξεπεράσει τους εκατό.

Όλες αυτές οι πληροφορίες θα κατηγοριοποιηθούν, θα αξιολογηθούν και στη συνέχεια οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα προσπαθήσουν να τις συνδυάσουν με τα δεδομένα, που θα έχουν από κάμερες ασφαλείας, από ευρήματα στη μεζονέτα και από τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Ανάμεσα στις πληροφορίες, που έλαβαν και εκείνη που κάνει λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη γειτονιά και εθεάθη να κυκλοφορεί πεζός την επίμαχη ώρα. Στο μυαλό πολλών πρόκειται για τον τσιλιαδόρο της συμμορίας, για τους αστυνομικούς όμως μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι κάτι δεδομένο.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ευελπιστούν να βρεθούν κοινά στοιχεία με άλλες παλαιότερες ληστρικές εισβολές, ώστε να αντλήσουν και από εκεί στοιχεία, ενώ το καλύτερο σενάριο θα ήταν να ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα κάποιου σεσημασμένου στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Κάτι τέτοιο, όμως, ακόμα και εάν προκύψει, θα το κρατήσουν μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή, για ευνόητους λόγους.

Content retrieved from: https://www.huffingtonpost.gr/entry/ykeka-nera-perissoteres-apo-100-plerofories-apo-polites-sten-asfaleia_gr_609e0455e4b099ba75350794.