Γιούχαραν Παυλόπουλο, Νοτοπούλου και Φάμελλο για τη Συμφωνία των Πρεσπών- Προσαγωγές και χημικά

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την Συμφωνία των Πρεσπών και στράφηκαν κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Σωκράτη Φάμελλου.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν την εκδήλωση για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, αλλά και μετά. Ομιλητές ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε σε προσαγωγές πολιτών αλλά και σε ρίψη χημικών προς τους διαδηλωτές, όταν επιχείρησαν να σπάσουν το αστυνομικά μπλόκα και να προσεγγίσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

«Προκόπη προδότη» ήταν ένα από τα συνθήματα που κυριάρχησαν από τους διαδηλωτές, καθώς προσπαθούσαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ κάτω από το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά.

Παράλληλα, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα και την Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στην εκδήλωση.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο ατόμων εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, αλλά και σε ρίψη χημικών προς τους διαδηλωτές, όταν επιχείρησαν να σπάσουν το αστυνομικά μπλόκα και να προσεγγίσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *