Επικαιρότητα

Γεννηματά από Λαύριο: Ο Τσίπρας οδηγεί τη ΔΕΗ στην χρεοκοπία και ο Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας ότι θα στηρίξει τη ΔΕΗ και την εξυγίανσή της.

Επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το Λαύριο όπου επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ.

“Ο κ. Τσίπρας οδηγεί την ΔΕΗ στην χρεοκοπία. Έχει ζημιά 900 εκ. ευρώ. Εκχωρεί  χωρίς αντάλλαγμα στους ιδιώτες  το 50% των πελατών και των εσόδων της και πουλάει όσο-όσο τις μονάδες της. Εξαϋλώθηκε η αξία της από 2,5 δισ. ευρώ το 2014 στα μόλις 300 εκατ. σήμερα και οι εργαζόμενοι αισθάνονται επί ξύλου κρεμάμενοι.

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019
Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 EUROKINISSI

Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο” ανέφερε και συμπλήρωσε:”Το Κίνημα Αλλαγής δεσμεύεται για την στήριξη και την εξυγίανση της ΔΕΗ ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας”.

Source:news247
Μετάβαση στο περιεχόμενο