Επικαιρότητα

Επιστολή Καραμανλή σε Μπους για το Μακεδονικό οδηγεί σε πόλεμο Μαξίμου με πρώην πρωθυπουργό

Η επιστολή, που σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιοποιεί το Ντοκουμέντο, προτείνει λύση του Μακεδονικού με το όνομα Μακεδονία-Σκόπια, χωρίς αναφορά σε συνταγματική αναθεώρηση

Σύγκρουση Τσίπρα- Καραμανλή φέρει η κατηγορία του πρώην πρωθυπουργού με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε στη Συμφωνία των Πρεσπών το κεκτημένο του Βουκουρεστίου.

Το “Ντοκουμέντο” της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει στη δημοσιότητα επιστολή επί πρωθυπουργίας Καραμανλή στον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους τζούνιορ, με την οποία φέρεται να τάσσεται υπέρ της λύσης του σκοπιανού με το όνομα “Μακεδονία-Σκόπια” και χωρίς να προτείνει συνταγματική αναθεώρηση.

Επί του θέματος, μάλιστα, αναμένεται-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας” να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός, είτε με γραπτή δήλωση το απόγευμα, είτε με την προεκλογική ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έγραψαν τα “Παιχνίδια Εξουσίας” το μεσημέρι της Παρασκευής, φέρεται ενοχλημένος με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ θα καλέσει τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Source:news247
Μετάβαση στο περιεχόμενο