Επικαιρότητα

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Η σπαρακτική αντίδραση του ζώου

Σπαρακτικό το βίντεο που έχει προκαλέσει θυμό και συμπόνοια για το σκύλο ο οποίος αφέθηκε μόνος από τον ιδιοκτήτη του

Μεγάλο θυμό προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα παραμονή των Χριστουγέννων και δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου να τον παρατάει στη μέση του δρόμου.

Η αντίδραση του ζώου είναι σπαρακτική, αφού πηδά στο αυτοκίνητο συνειδητοποιώντας ότι ο ιδιοκτήτης του είναι έτοιμος να φύγει.

Αρχικά, ο οδηγός κατεβαίνει από το Ι.Χ. μαζί με το σκύλο και στη συνέχεια του βγάζει το λουρί. Στο δρόμο αφήνει και το κρεβατάκι του. Το ζώο δεν έχει καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει, κουνάει την ουρά του και νομίζει, όπως φαίνεται, ότι παίζουν… αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι.

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τη μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση τ ου Ηνωμένου Βασιλείου, τη RSPCA και έτσι ξεκίνησε η έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που αποφάσισε να εγκαταλείψει το άτυχο μπουλ τεριέ στο δρόμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου την περιοχή Stoke-on-Trent έξω από το Στάφορντ και η οργή της κοινής γνώμης είναι τεράστια.

Τον σκύλο βρήκε να κάθεται μέσα στο κρεβατάκι του, λίγη ώρα αργότερα, ένας περαστικός, που τον πήγε αμέσως σε ένα κτηνιατρείο και τώρα τον έχει αναλάβει η RSPCA. Ο περίπου 2 ετών σκύλος, που τον ονόμασαν Snoop, είναι καλά στην υγεία του και «ένα καλό, φιλικό και αξιαγάπητο αγόρι».

«Πρέπει να δεις το βίντεο για να το πιστέψεις, είναι απλώς φρικτό. Να βλέπεις τον κακόμοιρο σκύλο σε τέτοια εμφανή κατάσταση στρες, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ αυτό απομακρύνεται…σου ραγίζει την καρδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. Σκανάραμε το τσιπ και βρήκαμε δυο πρώην ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ, αλλά κανείς τους δεν ευθύνεται για την τωρινή εγκατάλειψη», σχολίασε μέλος της οργάνωσης, που έχει απευθύνει δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό του άντρα.

Δείτε το βίντεο:

Source:lifo
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο