Επικαιρότητα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η σύντροφος του 21χρονου – “Μιλούσε σαν να μην έγινε τίποτα”

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η κοπέλα που μίλησε στο STAR, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την ώρα που η άτυχη Ελένη είχε δολοφονηθεί.

– Πως ήτανε;

– «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».

– Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

– «Όχι ποτέ».

Είναι η τελευταία συνομιλία του 21χρονου κατηγορούμενου με τη σύντροφο του την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Είχαν περάσει πέντε ημέρες από τη δολοφονία της Ελένης και εκείνος ήταν απόλυτα ψύχραιμος. Είχε το θράσος, ενώ ήξερε ότι είχε βρεθεί το πτώμα της άτυχης Ελένης, να λέει τρυφερά στη σύντροφο του ότι του έλειπε….

«Για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω» λέει.

Η κοπέλα είναι ζευγάρι με τον Έλληνα φερόμενο ως δράστη τους τελευταίους μήνες. Γνωρίστηκαν στη Ρόδο και ερωτεύθηκαν.

Όπως αποκάλυψε, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που έγινε. Η ίδια δεν γνώριζε καν τον άλλο κατηγορούμενο, ούτε είχε ακούσει να τον αναφέρει.

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα πάω στη φυλακή να του μιλήσω. γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι θα πάω» υποστηρίζει.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα Φαντάζομαι τι έχει ζήσει αυτή η κοπέλα εκεί δεν ξέρω δεν μπορώ δεν θα ήθελα καν όχι στη θέση της δεν θα ήθελα κανένας να ήταν στη θέση της. Έχω κλάψει πάρα πολύ. Δεν τρώω τίποτα είμαι άλλος άνθρωπος» καταλήγει.

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *